And Stones

Retourbeleid

Als een product niet naar wens is mag je het uiteraard retourneren of omruilen, doe dit wel binnen 14 dagen en m.b.v. het invullen van het retourneerformulier hier op de website. Als je dit invult maak je gebruik van je herroepingsrecht. Je mag het formulier ook per post of per mail aan ons zenden. Zorg er dan voor dat je alle rubrieken hebt vermeld in je bericht.

Stuur daarnaast je bestelling binnen 14 dagen aan ons retour in de originele verpakkingen (indien mogelijk), mail hiervoor naar info@andstones en je krijgt alle gegevens die nodig zijn voor het retourneren van je pakketje.

De kosten voor het verzenden van je retour komen voor rekening van jezelf. Indien producten beschadigd zijn, laat dit aan ons weten via de mail info@andstones.nl. Sommige producten kunnen niet geretourneerd worden, denk hierbij aan producten van hygiënische aard, zoals het Yoni-ei of massagestaven. Uiteraard mogen de producten niet uitvoerig gebruikt zijn.

Als wij de producten retour hebben ontvangen zullen wij zorgen dat we binnen 14 werkdagen het geld weer op je bankrekening hebben overgemaakt.