And Stones

Over ons


And Stones
is de webwinkel voor alles wat met edelstenen, te maken heeft, in de breedste zin van het woord.

Ik ben Eugenie en sinds mijn jong volwassenen leeftijd gefascineerd door edelstenen. Ik lees veel, vooral de zogenaamde zelfhulp boeken, ik ben positief geïnteresseerd en nieuwsgierig naar alle vormen van hulp, wetenschappelijk en alternatief.

Ik houd van zilveren sierraden gecombineerd met edelstenen en zoek elke dag die steen uit waar ik me op dat moment tot aangetrokken voelt….en die matched met mijn kleding.

Ik ben een weegschaal met alle kenmerken die bij een weegschaal horen. Een kei in plannen en structuur aanbrengen wat zich uit in het werk dat ik in mijn dagelijks leven doe, Controller in de eerstelijns gezondheidszorg ( huisartsen).

Mijn persoonlijke interesse en kennis wil ik om zetten naar informatie voor een breder publiek, omdat ik ervaren heb dat ik erg “zen” word van deze materie en dat gun ik iedereen. Daarnaast krijg ik vaak van mensen terug dat ik het goed kan uitleggen en overbrengen. Niet iedereen is al bekend met edelstenen en mineralen. Kom bij en tot jezelf is een motto dat ik van harte onderstreep.

Edelstenen kun je op verschillende manieren gebruiken, als sieraad, bij je dagelijkse verzorging, in je interieur en om je intentie kracht bij te zetten door het leggen van een grit.

Ik hoop een online platform te creëren waar je kunt beleven en ervaren wat edelstenen en meer met je kunnen doen in je dagelijkse leven, leven vanuit een holistische visie.

De stenen zoek ik persoonlijk uit, fotografeer ze en stuur ze op met een positieve intentie. Sierraden maak ik soms zelf en de selfcare producten heb ik allemaal ook zelf geprobeerd, zodat ik je van de echte eerlijke informatie kan voorzien. Ik hoop dat de stenen dat zullen brengen wat je in ze zoekt.

Ik moet wel zeggen dat edelsteentherapie niet wetenschappelijk is bewezen en dat gebruik ervan op eigen risico is. Ik adviseer bij aanhoudende gezondheidsklachten altijd een bezoek te brengen aan je eigen huisarts.

Voor nu hoop ik dat ik je geïnspireerd heb om snel een kijkje te nemen in mijn shop en dat je vindt wat je zoekt. Ik help je hier graag bij. Heb je vragen stel ze gerust, mail of DM me via Insta.