And Stones

Oktober

Oktober
Oktober, de maand is alweer drie dagen oud, iets later dan gebruikelijk de oktober post, dit komt omdat op 2 oktober mijn moeder jarig was en vandaag ikzelf. Ik ben dan de eerste dagen vooral bezig met dingen ” regelen”. Het thema voor @andstones van de maand oktober heb ik bepaald met het kaartendek van de magische wegwijzer. Twee kaarten vielen uit het dek: Aanmoediging en Afzondering. Ik vind het prachtige toepasselijke kaarten.
Aanmoediging staat voor dat zetje in de rug dat je krijgt hebt om je doel te bereiken. Samen met de Mars energie die deze maand waait, komt dit mooi samen. Afzondering laat je even stil staan, tijd om te mediteren, naar binnen te keren en het op je af te laten komen….. dat zetje komt dus gewoon naar je toe, je hoeft er niets voor te doen.
De stenen die ik deze maand centraal zet zijn #amethist en #mosagaat.Mos agaat helpt je om zorgen los te laten en te ontspannen. De edelsteen Amethist helpt bij meditatie om de geest tot rust te brengen en een diepe innerlijke rust te vinden waardoor je de wijsheid in jezelf kan ontdekken.
Op 6 oktober staat de Nieuwe Maan in Weegschaal en op 20 oktober de Volle Maan in Ram.#oktober #afzondering #aanmoediging #magischewegwijzers #weegschaal #maan