And Stones

De betekenis van mijn logo

De betekenis van mijn logo

Jullie hebben waarschijnlijk al gezien dat mijn logo veranderd is. Hieronder zal ik uitleggen waarom en wat de gedachte is achter dit logo.
Waarom een verandering? Uiteraard omdat “paper” eraf is, maar meer nog omdat je nu goed de Zen cirkel en de veer kunt onderscheiden.

Waarom de Zen cirkel? De betekenis van de Zen cirkel omvat alles, maar ook weer niets. Het symbool staat voor kracht, verlichting, het heelal, de oneindigheid en de leegte. In Japan is het tekenen van een Zen cirkel een manier om je gedachten naar het nu te halen, dit wordt gedaan om als je je passie wilt vinden en te ontdekken dat je eerst moet weten wat de ware aard is van ons bestaan.
De veer is een persoonlijk tintje van mijzelf, ik houd van veren en telkens als ik een veer vind op straat dan voel ik me beschermd, gehoord of gezien door het universum. Noem het “iets”, noem het “God”, noem het “beschermengel”, noem het “energie”, ik zie het als een anker en moet altijd glimlachen als er weer een veer op mijn pad duikt.

In het alles en het niets van de Cirkel wil ik jullie met een open mind meenemen in het alles en niets. Ik noem het energie. Ik zal jullie dan ook van informatie gaan voorzien over diverse thema’s. Vanuit al deze thema’s zal ik de edelsteen als anker meegeven en gebruiken.Een online platform met edelstenen als anker. Een anker kun je in dit geval zien als een reminder, een stille hint. Houd je je citrien vast dan voel je je blij. Met een bergkristal in je broekzak denk je aan alle helende energie van de steen.

It’s all in the mind! #gedachtekracht